buy essay fast http://listbank.info/

AANBOD BEDRIJVEN

De Notenboom biedt bedrijven en organisaties een divers pakket van muziek- en dansworkshops aan. Leer de Afrikaanse djembe’s, de Zuidamerikaanse conga’s en surdo’s bespelen, dans je in het zweet op de zwoele ritmes van de flamenco of salsa, of zing voor het eerst met je collega’s actuele popsongs… ! Het zijn slechts enkele van onze projecten waarmee een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuilding extra feestelijk wordt.

De Notenboom komt bij u op locatie. Dat kan zijn uw bedrijf, maar ook een locatie waar uw evenement of teambuilding plaatsvindt. Wij zorgen voor alle benodigde (audio)apparatuur, materialen en instrumenten.

De workshops, met een duur van circa 50 minuten, staan onder leiding van ervaren professionals. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen, op ieder niveau kan worden ingestapt.In de teambuilding-workshops wordt percussie en muziek ingezet als metafoor voor leiderschap, samenwerking en communicatie.  Wij inspireren mensen om te werken vanuit een persoonlijk doel, met plezier in verbinding met hun omgeving,

Maak het een dag vol verrassingen en ervaringen, door bijvoorbeeld in groepen te rouleren langs verschillende workshops. Treedt voor elkaar op, juich je collega’s naar grote hoogte, presenteer je eigen groep en ervaar wat het is om op het podium met elkaar een performance te geven.

In de onderstaande kolom vindt u alle producten die wij als uitje of teambuilding aanbieden. Wij bieden ook workshops aan voor kinderen en jongeren. Dit biedt interessante perspectieven voor een bedrijfs- of personeelsfeest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.