buy essay fast http://listbank.info/

BEREIKBAARHEID

De notenboom maakt gebruik van de lokalen van Klankendaal te Mechelen. Hier zijn de kantoren, repetitielokalen, les- en vergaderruimtes gevestigd.

Wegbeschrijving
Klankendaal draagt duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Daarom sporen we onze medewerkers en onze bezoekers aan om te kiezen voor een duurzame verplaatsing. We raden daarbij het STOP-principe aan: eerst kijken of het te voet kan (Stappen), dan met de fiets (Trappen), dan met het Openbaar vervoer en met privévervoer als laatste optie. In de centrale hal voorzien wij de nodige mogelijkheden om fietsen te stallen.

Te voet
Het gebouw van Klankendaal ligt op wandelafstand van het station van Mechelen (8 min.) en van het centrum van de stad (20 min.).

Klik hier voor de wegbeschrijving voor het wandeltraject vanaf het station.

Met de fiets
Klankendaal ligt dicht bij het centrum van de stad. Voor wie van Mechelen of de nabije omgeving komt (bijvoorbeeld de buurgemeenten Walem, Sint-Katelijne-Waver, Muizen, Bonheiden en Zemst), is de fiets het ideale vervoermiddel. Ook vanuit Eppegem (8 km), Kapelle-op-den-Bos (10 km) en Boortmeerbeek (7 km) fietst u in minder dan een half uur naar het Kluwer-gebouw. Keerbergen (11 km) en Willebroek (12 km) liggen eveneens op fietsafstand.

Klik hier voor meer uitleg over de verschillende fietsroutes.

Met het openbaar vervoer
Klankendaal is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op 8 minuten wandelen van het Mechelse station, waar zich ook de haltes van de bussen van De Lijn bevinden.

De wegbeschrijving vanaf het station vindt u hierboven onder de titel ‘Te voet’.

Een bushalte is net voor de deur van Klankendaal.

Klik hier voor verdere informatie. Klik hier voor meer informatie over de verschillende treinverbindingen, of hier voor meer informatie over de busverbindingen.

Met de auto of motorfiets
Mechelen ligt langs de autosnelweg E19 Antwerpen-Brussel. Deze autosnelweg heeft twee op- en afrittencomplexen in de buurt van Mechelen (Mechelen-Noord en Mechelen-Zuid).

Klik hier voor een routebeschrijving.