buy essay fast http://listbank.info/

GRAFFITI

Graffiti is eigenlijk van alle tijden. Sinds het begin der tijden hebben mensen op openbare muren geschilderd. De Neanderthaler en Egyptenaren deden het en vanaf de Romeinen werden politiek slogans, karikaturen en aankondigingen van gladiatorenspelen op de muren geschilderd.  Eind jaren ’60 nemen New Yorkse jongeren de gewoonte over van de straatjeugd van Philadelphia om met een viltstift hun schuilnamen vliegensvlug op treinstellen te plaatsen. In New-York werd de viltstift al snel vervangen door de spuitbuis en het metrostel werd de ideale drager om een miljoenenpubliek te bereiken.

Verken de wereld van street art met deze fantastische Graffiti-workshop. Deze workshop is ideaal om te gebruiken als ontspanning, teambuilding en zelfs voor trainingsdoeleinden. U kunt uw eigen thema voorstellen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan. Denk aan een nieuw logo voor uw klas/school, een levensverhaal,….
Hoe werkt het? Elke graffiti-workshop begint met het maken van je eigen ontwerp in paren. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meerdere mensen een kunstwerk te maken. Als dit op de beste manier is gebeurd, wordt de beschermende kleding aangetrokken en ga je naar buiten om te spuiten. In principe vindt het spuiten altijd buiten plaats vanwege de gassen die vrijkomen bij het graffiti-spuiten.

CONCREET

Duur: 45′-90′

Aantal deelnemers: max. 25

Leeftijd: vanaf tweede graad secundair onderwijs

Voorzieningen: grote ruimte in openlucht – (liefst overdekt)
                                  

Lestekst:  KLIK HIER

Code: GR

 • VOLG ONZE ACTIVITEITEN

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  This message is only visible to admins:
  Problem displaying Facebook posts.

  Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Subcode: 460
  Click here to Troubleshoot.
 • Visie
 • Docenten
 • Contact
 • In de pers
 • Publicaties
 • Archief