buy essay fast http://listbank.info/

KUNSTENPROJECT ‘VIRUS’

Het project VIRUS slaat de brug tussen kunst en onderwijs en is een samenwerking tussen 7 Leuvense scholen, een Portugese school en culturele actoren in Leuven zoals MSTUKBibliotheek Tweebronnen30cc, …

Honderden jongeren, zowel op school als op eigen initiatief, werken samen toe naar een kunstendag op 7 april 2011: jongeren geven rondleidingen in M aan andere jongeren, ze maken kunstwerken die te zien zullen zijn in de bibliotheek, de Sint Michielskerk en M zelf. Een interessante samenwerking met Sacred Places kwam tot stand. Ze volgen workshops, treden op met hun band in het stadspark van Leuven, tonen een multimedia voorstelling in de Predikherenkerk, kijken naar een film in Cinema Zed en een dansvoorstelling in STUK.

Op vrijdag 8 april wordt hetzelfde parcours afgelegd door 250 leraars uit heel Vlaanderen als bijscholing.
Vrijdagavond 8 april wordt heel het VIRUS project afgesloten met een feest in De Silo waar ook jonge DJ’s uit Leuven een kans krijgen te draaien naast hun idolen.

Team: Philippe Poppe, Stefaan Vermeulen, Sammy Ben Yakoub, Ylke Lavigne, Saskia Huys, Sarah Delanoeije, Lore Boon, Jos Maes.

IMPRESSIE VAN DE KUNSTDAG OP 7 APRIL

Besmettingen

Virus nodigt school uit Lissabon uit tot medewerking

Pedro Cabrita Reis en virus

Kunstweek n.a.v. Virus in Redingenhof

Kunstdag: Jongeren leiden burgemeester Tobback rond in museum M