buy essay fast http://listbank.info/

THEATER

Musical
Wil je graag met je leerlingen iets rond musical doen, maar je weet niet waar te beginnen? Ben je op zoek naar net die extra punch in je project?

Wat biedt De Notenboom aan?
We vertrekken steeds vanuit de wensen en verlangens van de school. Na het bepalen van het thema en de doelstellingen gaan we samen aan de slag.

De ondersteuning kan op verschillende manieren geïntegreerd worden in de schoolwerking: één dag per week gedurende enkele maanden, een projectweek of een 14-daagse.

Na een spannende generale volgt een wervelende show, waarin de leerlingen het beste van zichzelf kunnen laten zien! Onze projecten zijn steeds volledig onderbouwd op basis van de eindtermen en kunnen binnen elk pedagogisch project worden uitgewerkt.

Muziektheater
We willen de allerkleinsten vanaf 2,5 jaar warm maken voor theater, door ze vanaf hun allereerste theaterbeleving te fascineren, zodat ze zin krijgen in meer. We willen kinderen boeien met een sterk verhaal vol fantasie, dat ze zich laten meeslepen langs een hele waaier van gevoelens, ze betoveren met beeld, muziek en woord. We maken theatervoorstellingen voor alle kleuters, met of zonder enige (Nederlandse) taalkennis of muzische achtergrond.