buy essay fast http://listbank.info/

AAN DE SLAG MET UPCYCLE INSTRUMENTEN 

De ogen openen voor afval -en vooral voor de creatieve mogelijkheden ervan- daar draait het in dit project om. Experimenteren, ontdekken, musiceren… dingen die jongeren boeiend vinden. Afgedankte voorwerpen stimuleren jonge creatievelingen om hun originaliteit te uiten en de wereld met andere ogen te bekijken. De bedoeling van dit project is om jongeren enthousiast te maken rond het personaliseren en herinterpreteren van afgedankte voorwerpen.

VAKOVERSCHRIJDENDE AANPAK

De Taurom biedt heel veel mogelijkheden om binnen diverse vakgebieden aan de slag te gaan. Overtuig je collega’s om mee te werken aan dit project.

In aanvang gaan we aan de slag met 3 basisinstrumenten uit de upcyclereeks: de Taurom, Smartshaker en Regarom.  De klankmogelijkheden van de diverse instrumenten worden onderzocht. Snel komen we tot een interessante move waarbij de Taurom centraal staat. De combinatie met andere instrumenten, dansbare ritmes in een heldere vorm breng ons bij improvisatie. Jongeren worden uitgedaagd om in kleine groep ritmische structuren te ontwikkelen. De Kotilo en Alufoon zorgen voor de kers op de taart. Fun verzekerd! 

CONCREET

Duur: 45′

Aantal deelnemers: max. 25

Leeftijd: basisonderwijs + 1ste graad secundair onderwijs

Voorzieningen: ruim lokaal               

Lestekst:  Taurom
                Regarom
                Smartshaker

 Code: UP1

 • VOLG ONZE ACTIVITEITEN

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  This message is only visible to admins:
  Problem displaying Facebook posts.

  Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Subcode: 460
  Click here to Troubleshoot.
 • Visie
 • Docenten
 • Contact
 • In de pers
 • Publicaties
 • Archief